La CUP d'Elx s'adhereix a la campanya “Rumb a Gaza”

D'aquesta manera volem contribuir a la iniciativa ciutadana que pretén trencar el criminal bloqueig al que l'estat d'Israel manté a la població de la franja de Gaza.


Rumb a Gaza és una iniciativa “de societat civil a societat civil” impulsada per persones de diferents ciutats de l’Estat Espanyol que volen manifestar la seva solidaritat amb la població de Gaza d’una manera activa i eficaç, trencant l’injust bloqueig que manté ofegada la població. Entre aquestes persones hi trobem els activistes Manuel Tapial i Laura Arau, que recentment van participar a la “Flotilla de la Llibertat”, així com també persones vinculades a organitzacions socials, polítiques, sindicals, culturals i filantròpiques.

 

Rumb a Gaza té com a objectiu conèixer la realitat quotidiana que la població de Gaza viu en primera persona. Per a això ens marquem l’objectiu d’aconseguir dos vaixells que puguin acollir 200 persones i 2000 tones d’ajuda humanitària, que serà entregada a la UNRWA a la nostra arribada a Gaza perquè gestione la seva distribució. Entre les persones que ja s’han compromès a acompanyar-nos en aquesta travessia hi trobem actors, periodistes, escriptors, músics, sindicalistes i activistes socials que amb la seva presència es comprometen a denunciar la insostenible situació a la que està sotmesa la població de la franja de Gaza.